Somna med Henrik är Sveriges största podcast för alla som har svårt att somna!

VILL DU HÖRAS I SOMNA MED HENRIK?

Podden söker aktivt efter sponsorer för redaktionellt samarbete.

Både kortare och längre projekt är intressanta.

UNIK PODD

Med sin speciella metod och unika universum har podden sedan starten 2018 vuxit till ett fenomen. Somna med Henrik är den enda sömnpodcasten i sitt slag, och är störst i Sverige i nischen med runt 270,000 lyssningar/månad.

Många av de dedikerade lyssnarna använder podden dagligen.

MÄTBARA EFFEKTER

Som sponsor i Somna med Henrik har du möjlighet att följa kampanjens resultat direkt via din egen tracking URL.

Då behöver du inte gissa eller lita på vad någon säger att din produkt genererar i exponering. Du kan se det med egna ögon.

EXKLUSIVITET

Utnyttja en av Sveriges största och långsiktigaste exponeringskanaler genom att vara sponsor i Somna med Henrik. Få exklusiv exponering för din produkt eller tjänst i samtliga av poddens nästan 200 avsnitt.

DEDIKERADE LYSSNARE

Somna med Henriks lyssnare delar och diskuterar ofta avsnittens innehåll i sina sociala medier. Facebookgruppen Somna med Henrik har 2400 medlemmar med nya lyssnarinlägg dagligen. Med rätt sorts samarnete skulle ett företag kunna "smälta ihop" med podden och därmed få nå samma grad av engagemang som podden i övrigt.

VAD LYSSNARNA SÄGER

Lyssnat varje natt i fyra månader nu. Känner mig trygg. Tack!

– Recesion Apple Podcaster

Verkar vara nåt magiskt, för jag somnar ALLTID, när jag lyssnar till din lugna röst. Har tills nu haft sömnproblem.
Du har löst koden, eftersom du även väver in lite humor och skratt i dina berättelser.


– Lyssnarberättelse via epost

Under det två senaste åren har ”Somna med Henrik” varit ett mer eller mindre kontinuerligt sällskap när jag och min fru med familj skall till att lägga oss.


– Lyssnare via facebook

Jag är Henrik

Ifall du undrar!

Jag är skådespelare, författare och dramatiker med 25 år bakom mig i rollen som berättare i olika former. 2012 startade jag produktionsbolaget Kirinaja för att få möjlighet att skapa utrymme åt mina egna projekt. Sedan starten har jag hunnit producera både teater teve och text under Kirinajas namn, och sedan 2014 även podcasts. Somna med Henrik är mitt största och mest framgångsrika projekt.